Bloguri Curate – Primele reactii

Am fost la bloguri curate, discutia a pornit de la ceva, a ajuns la altceva, in sfarsit. Organizarea un pic defectuasa, insa, sa zicem ca se accepta atata timp cat nu a fost neaparat organizarea cat atitudinea unor bloggeri care a facut un pic inabordabil subiectul.
In sfarsit, adevarul e ca unii chiar n-au treaba cu astfel de intalniri.
Au aparut si cativa indivizi care nu era bloggeri si nici macar nu cunosteau cu ce se mananca aia. Doamna Parvu de la Orda nu stia care-i treaba cu GSP, in sensul ca NU stia ce e ala GSP. In sfarsit, Cristian Tudor Popescu s-a enervat pe Zoso, pe Zoso l-a durut fix in cot, insa concluzii nu au existat, la sfarsit organizatorul pur si simplu taind vorba unui blogger. Piticu a vorbit cam mult, dar a zis chestii interesante pe alocuri. Un enen care zice el ca a lucrat, sau lucreaza, nu mi-e clar in mediafax s-a tot laudat cu ce articole geniale scrie domnia sa si ii sint furate de nesimtitii astia de pe bloguri. Zoso a stat in spate si a pus cateva intrebari, una dintre ele aberanta, motivul real pentru care a pus-o nu a fost neaparat sa auda un raspuns, dar sa il vada lumea ca e in stare sa il enerveze pe ctp.
Am pus si eu vreo doua intrebari, un blogger pe care nu-l cunosteam mi-a spus ca am luat microfonul in mana doar ca sa ma aud vorbind, in fine.
Asta pentru mine cel putin demosntreaza ca bloggeri nu constituie o forta sau macar o comunitate unita in idei, si zic ca asta e bine.

Reactii aici:

bloguri curate, dezbaterea
Piticu
Blogoree
Mihnea
Blog Voce

Etichete: , , , , ,

19 răspunsuri to “Bloguri Curate – Primele reactii”

  1. horea Says:

    au fost concluzii. le-am spus, dar poate nu le-ai auzit. iata-le din nou:

    1. nu ai voie sa preiei deloc filmulete sau emisiuni tv pe pe blog. nici macar fragmente
    2. articole da, dar in limita a 500 de semne
    3. daca un ziarist fura un blogger, trebuie sa il dai in judecata. nu te costa nimic, dar se creeaza un precedent, pe baza caruia se poate construi.
    4. ctp a spus ceva interesant: in viitor, nu se stie cand, o intalnire a tuturor fiintelor de pe internet, care va decide cum si ce se va reglementa
    3. tipa de la ORDA a zis un lucru tare dragut, pe care nu il credea nimeni: internetul se reglementeaza, exista o directiva europeana in acest sens, la rugamintea mea a dat si adresa unde poate fi gasita.
    te-a interesat asta?

  2. eCostin.com » Blog Archive » Haihui Says:

    […] Erau iarasi habarnisti ce-si afisau fetisurile fata de microfon. Zoso a fost generos amintind unul din ei. Al doilea urla prea tare ca sa ii retin numele. Se ofusca la propriu in bezna lui in legatura cu […]

  3. nenea cosmos Says:

    eu nu preiau fragmente de emisiuni de la tv pe blog pentru ca imi este prea lene. pe de alta parte am o mare scirba sa ma mai uit la televizor. in concluzie pe blogurile altora pot vedea lucrurile interesante care au aparut la televizor. evident ca retin de la ce post sint preluate. in concluzie un blog oarecare face catre mine reclama gratuita la cite un post tv. nici asta nu le convine unora?

    si apropo, eu sint de la tara, ce inseamna orda si gsp?

  4. mariusnicolescu Says:

    orda e oficiul roman pentru drepturile de autor iar gsp e gazeta sporturilor. mai documenteaza-t enenea cosmos. baga google.com poate te mai destepti

  5. Tara Says:

    1. nu e nevoie sa dai dovada de atata rautate :P, omul doar a intrebat
    2. nu-mi place ca blogurile ajung sa musteasca de politica si atacuri idioate si sunt invadate de toate porcariile de pe net

  6. mariusnicolescu Says:

    @tara – ideea e urmatoarea, blogurile nu mustesc de rautate, ci reusesc, zic eu sa vada ceva mai obiectiv toata poza politica din tara asta, mai bine decat ar face-o orice ziar. de ce? pentru ca bloggeri nu trebuie sa dea socoteala la niciun sef cu vreo anume afinitate catre un partid sau altul.
    doi, rautate si atacuri idioate sunt pe unele bloguri, depinde ce citesti si tu.
    trei, omului nu i-ar fi fost greu sa dea un search pe google ca sa afla ce e aia orda sau gsp. ca doar zice ca e blogger, deci ar trebui sa se priceapa la de-astea.

  7. dadatroll Says:

    Cei aia google?

  8. mariusnicolescu Says:

    trebuia sa scrii gugal, ca altfel nu pari retardat

  9. Adrian Ciubotaru Says:

    Salut. Eu n-am scris deloc (si nici nu voi scrie) despre dezbaterea de aseara. Ai dat link catre o insemnare in care povesteam ludic petrecerea bloggeri.ro de duminica seara.
    Numai bine,
    Adrian Ciubotaru

  10. mariusnicolescu Says:

    imi pare rau, graba e de vina

  11. Cum a fost aseara la “Bloguri Curate” | Blogging tips, SEO, monetizing Says:

    […] Alte reactii: horea, zoso, costin, bobby, piticu , marius, […]

  12. Arhi Says:

    horica tata, dar cand toate televiziunile au preluat filmul MEU, de pe blogul MEU, cu plicurile de la rds, fara sa precizeze sursa si fara sa mi se ceara acordul, cum fu? Pe cine sa dau in judecata? Sau mai precis, in sistemul juridic romanesc, unde recursurile si recursurile in anulare sunt cu zecile intr-un proces, cine isi permite sa dea in judecata o televiziune?

  13. dadatroll Says:

    Nu, mey, se scrie google. Tu la-i scris a-sa. Acuma nu m-a fraierii tu pe mine. Deci, ce e?

  14. nenea cosmos Says:

    intr-adevar nicolescu „stie ce scrie”. a zis el ca sa bag google.com ca sa devin mai destept. stau de o ora cu pagina de la google pe monitor si deja ma simt mult mai destept.

  15. mariusnicolescu Says:

    arhi, doamna de la ODA sigur ti-ar da niste sfaturi mai mult decat pertinente :)) totusi, ea zice ca in penal nu te costa nimic (financiar). te costa doar timpul pierdut prin instante

  16. Arhi Says:

    sigur ca nu ma costa. ca doar avocatul meu munceste pe nasturi

  17. mariusnicolescu Says:

    :))))) pai iti iei avocat din oficiu. ca in america 😛

  18. Blegoo Says:

    @nenea cosmos: am incercat si eu cu pagina…merge bine! Doar ca mi-a cam crescut capul, de atata desteptaciune… 🙂
    @marius: vezi ca o iei la vale ca un tren plin de elefanti. Hai, ai scuze, esti proaspat in romanica, nu pricepi nuante ironice. Unde-i laditza de capsuni? Si mai tunde-te, bah!
    Avocat iti iei cand furi, nu cand esti furat, zic. A se vedea istoria mioritica Kontemporana, zic.

  19. mariusnicolescu Says:

    bine ca va luatzi de freza mea. mi-e tarsa sa ma tund, m-oi tunde candva totusi;

Lasă un comentariu