Românii din Drumul Taberei au înclinat balanţa pentru Băsescu

M-am săturat să aud o serie de oameni care au senzaţia că au descoperit secretul din spatele înfrângerii lui Mircea Gepană la prezidenţiale – „Românii din diaspora au înclinat balanţa în faţa lui Băscescu.” Mai fals de atât nici nu se poate. Asta e o gândire minimalistă, de ţăran tembel fără patru clase terminate.

Nu românii din diaspora au înclinat balanţa pentru Băsescu, ci românii care au votat pentru Băsescu.

Dacă ar fi să mergem pe firul acestei gândiri de mare angajament o să ajungem la concluzia că de fapt nu cei din diaspora, ci cei din Drumul Taberei au fost cei care au decis acest vot. Să presupunem că sunt 70.000 de oameni în acest cartier din Bucureşti care au votat cu Băsescu (şi sunt convins că sunt), atunci dacă aceşti 70 de mii nu ar fi fost la vot, Geoană ar fi câştigat alegerile. Nu poţi să spui cu certitudine că un singur grup de oameni au înclinat balanţa în favoarea lui Băse. Cinci milioane şi ceva au votat pentru ilustrul, deci toţi acei 5 milioane sunt cei care l-au ales, nu românii din diaspora sau din drumul taberei.

Aş vrea să se încheie odată discuţiile pe tema asta, să ne întoarcem la ţara noastră care nu se schimbă orice aar fi şi să uităm vreodată de aceste ultime câteva luni negre pentru istoria noastră.

Pe aceeaşi temă:

 1. Jos Băsescu!
 2. Ne-a tras-o Basescu
 3. Să creştem salariile şi pensiile că e criză

3 răspunsuri to “Românii din Drumul Taberei au înclinat balanţa pentru Băsescu”

 1. pandele Says:

  bai oratanie eu am impresia ca mata e bulgaroaica si tactu e rus. ceea ce vor unii sa spuna nu este neaparat ceea ce crezi tu ca asta vor sa spuna este adevarat ca teritoriile nu mai apartin Romaniei azi dar cindva au fost ale ei din mai multe surse istorice mai muist neglijabil asa ca lasa-i pe aia care sint nascuti in çé si in alti ani ca tu nici nu stii pe ce lume traiesti, nu te mai da mare entelectual fraiere ca dai in gropi cu „rapoartele tale”de adolescent in criza de pubert

 2. pandele Says:

  deci cum spuneam in plia criza de pubertate si identitate. lumea nu revendica teritoriile sau schimbarea granitelor coco ci asa cum ungurii i-si aduc aminte ca sint unguri aici in Romania tot asa sa faca si romanii din ungaria si din alte parti unde vecinii nostrii s-au mai servit. inca ceva mai putoiule prost cadrilaterul nu a fost dat Romaniei datorie de razboi ci apartinea romanilor cu mult inainte; ia de vezi javra mica: http://foaienationala.ro/cea-mai-veche-ar-romn-totul-despre-romnii-din-cadrilater.html asa ca nu te mai crede tu mare destept care citesti primele doua rinduri de pe o pagina web si crezi ca esti atotstiutor adeca lucrurile pa care le ignori nu exista altfel spus . am scris asta aici ca nu am gasit unde sa-ti fut o pula in gura tie si lu ma-ta care nu a avut de lucru si a fatat un imputit ca tine. apropo eu am si munca si nu stau pe internet sa injur de obicei nu i-mi face nici o placere dar pe tine este gratis si daca vreodata ne intinlim o sa fie vai si amar de curuletul tau nu e o amenintare este o descriere unei ore neplacute ptr tine. ce spui de exemplu de o gi? incearca sa nu o mai cauti cu luminarea ca intr-o buna zi o sa dai de ea.

 3. artyr Says:

  mori in chinuri boule…futemas in mortii tai!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: