Internetul e doar de faţadă

Bine că şi-au făcut aplicaţie web pentru un stream de tot căcatul

Singura logică a site-urilor televiziunilor de ştiri din România este că nu există nicio logică. Cum bine spunea şi Zoso astăzi, ar putea foarte bine să îşi bage streamurile în fund, pentru că nu-s bune la nimic.

Cum eu nu locuiesc în preaminunata Românie, dacă vreau să ştiu ce se întâmplă pe tărâmul de baştină, trebuie să intru ori pe site la Antena 3, ori la Realitatea şi să mă lupt cu streamul de acolo. Aseară, în jur de ora 9 nu mergea nimic. Ambele site-uri erau jos, nu se deschidea nici măcar pagina de text. În rest, streamul de la Realitatea merge când vrea el, iar cel de la Antena3 e sub orice critică. Cât de mult pot să coste trei servere în plus la o televiziune de mogului?

Probabil prea mult, pentru că dacă nu ai televizor, mai bine te laşi de încercat să vezi ce se mai întâmplă prin ţară. Sunt şi proşti pe deasupra. S-ar putea face bănuţi buni cu advertising pentru streamul online, separat de televizor. Acolo şti mereu cîţi telespectatori ai la un moment dat. Dar ei sunt prea preocupaţi să mai găsească un băţ în roţile maşinăriei politice Băsesciene decât să se gânească că au şi un public telespectator fără televizor…

Ce să zic altceva decât „Sunteţi nişte tăntălăi.”

Etichete: , , , , , , , ,

4 răspunsuri to “Internetul e doar de faţadă”

 1. Piticu21 Says:

  hai sa vedem … ce exemplu de stream bun ai tu?

 2. mariusnicolescu Says:

  In Romania, din pacate nici unul. In afara, o caruta. De ce merge streamul la CNN Live tot timpul fara probleme? De ce merge justin.tv aproape perfect de fiecare data? Sunt o gramada de metode, iar cele aplicate la noi par fi cele mai greoaie si non-aducatoare de rezultate. Inteleg, e vorba de bani, dar am senzatia ca astfel de investitii ar aduce in final mai mult profit. Momentan, aduc numai frustrare.

 3. mariusnicolescu Says:

  si nu e numai realitatea de vina, ca nici antena 3 nu sutn mai breji. a, chiar streamul tvr international e destul de bun. Noroc cu realitatea fm ca am putut sa mai aud ceva din discutiile de aseara.

 4. asd Says:

  Auleu fratica. Am obosit la atatea greseli gramaticale! Sigur nu vrei sa te faci actor? :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: