Băsescu reales de-un popor neînţeles

Nu am nici cel mai mic dubiu că Traian Băsescu va fi reales. Motivele sunt nenumărate. Unul este că votanţii săi sunt nişte oameni care habar nu au cu ce se mănâncă politica, habar nu au ce fire şi laţuri se trag în minunata patrie. Pe de altă parte, Băsescu nu are nici măcar un contracandidat de valoare. Adică, cu cine pisicii mei să votez?

Cu prostănacul? CU ministru, prim ministru, bloggerul? Sau cu Crin Antonescu? Doaaamne fereşte… Nici unul nu are nici măcar o şansă, iar de restul nu a auzit nimeni. Nici măcar nu mă pot gândi la oricine altcineva încă. Poate o apărea un nene inportant, deşi mă îndoiesc.

Etichete: , , , ,

Un răspuns to “Băsescu reales de-un popor neînţeles”

  1. Radu Says:

    ei bine…nu e mai bine ca oamenii sa nu stie cu ce se mananca politica ? macar in felul asta se poate manipula in masa. oamenii, ori ca nu stiu politica, ori ca nu ii intereseaza, trag tara in jos. pentru ca unul nu se ridica in picioare sa zica…”tara nu e condusa cum trebuie, si voi face ceva in legatura cu asta”. cui ii pasa ? deci basescu…sau oricine altcineva…tot aceleasi capete din spatele cortinei care trag sforile. asta e parerea mea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: