Flori, fete şi tâmpiţi

Scrie Arhi într-un post recent că el încă oferă soţiei sale flori. Admirabil gestul. Dar având în vedere vârsta şi inteligenţa domniei sale, este absolut de înţeles. Adică e normal, un om cu ceva experienţă de viaţă să înţeleagă cu adevărat ce înseamnă să oferi o floare unei femei. Problema nu e în niciun caz aici.
Problema apare atunci când un fraier, îndrăgostit până peste cap de o piţipoancă apare ca boul în faţa ei cu un trandafir. Roşu şi frumos, încercând să exprime tot ceea ce simte idiotul pentru fufă.
Şi ce face fufa în momentul acela? Îl priveşte cam de la doi kilometri juamte înălţime şi se gândeşte că a dat peste alt prost care în loc să îi aducă pietre preţioase şi genţi Louis Vuiton (pun pariu că nu se scrie aşa Louis Vuiton dar nu pierd vremea să caut pe gugăl).
Fraierul îi ia flori şi îi zice că o iubeşte.
Şi se spune că fetele sunt proaste şi credule… Pe naiba, multe din pitzipancele din ziua de azi au început deja să devină adevărate mici Hitlere care reuşesc să stârpească şi ultimul strop de romantism din coloana vertebrală a unui băiat.
Ca remarcă de final, da, şi mie îmi place să ofer flori unei fete, fie că sunt trandafiri sau lalele, însă conteazp extrem de mult dacă acest gest este înţeles în deplinătatea sa, şi nu constata ca o rutină, o chestie romantică de dragul romantismului.

Etichete: , , , ,

4 răspunsuri to “Flori, fete şi tâmpiţi”

 1. Arhi Says:

  tu de ce nu mai ai domeniu propriu?

 2. mariusnicolescu Says:

  am domeniu propriu, adica rahatul ala de nicolescuraport.com
  Problema e ca asta inc agenereaza vreo 200 de vizite pe zi, si aoclo nu ma citea nici dracu. Motiv pentru care am realizat ca mai bine ma intorc. Domeniul de punct ro a crapat de mult si am hotarat sa nu ma intorc la banca, sa stau la coada ca sa ii platesc pe nesimtitii aia de la claus web sau cum mama lor i-o fi chemand.
  😀

 3. Arhi Says:

  dude, la edomenii poti cumpara pe un an cu plata prin paypal. iar astia de aici ii poti redirecta cu un simplu mesaj catre noul blog. parerea mea 🙂 desigur, daca tie iti place aici, si nu te deranjeaza, e perfect si asa

 4. mariusnicolescu Says:

  mai, momentan nu ma deranjeaya. nu de alta, dar momentan scriu doar pentru comentarii. adica nu vreau prea mult momentan. vreua sa ma citeasca lumea mai intai, si pe urma mai vedem.
  mersi de comentarii, arhi 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: