Sa se lase de virale…

Va rog fiti atenti la urmatoarele comentarii primite de mine la filmuletul deja faimos cu Romania:

„Politicienii nostri, chiar daca dorm pe ei in Senat sau Parlament, fac multe in comparatie cu ce se intampla in alte tari. Si de bine, de rau, traim indestulator. Numai cine nu vrea sa munceasca nu are, si asta se intampla oriunde. Si ca sa ma intorc la invatamant: avem cei mai bine instruiti studenti din Europa Centrala si de Est. Nu cred ca stiti cati studenti din Tarile Baltice vin la noi la studii. Va spun eu: sunt mii.”

si

„Nu uitati ca invatamantul romanesc este inca printre cele mai bune sisteme de invatamant din lume, chiar daca nici una din universitatile romanesti nu se inscrie in primele 500 de universitati din lume. Dar ghiciti ce? Este mult mai bun decat zeci, daca nu chiar sute de universitati din acest top. Renume mondial avem si fara sa fim in acest top.”

Deci, acesta e profilul general al utilizatorului de YouTube? Macar al celui Din Romania? Vai de mine, sa nu cad pe jos de ras… Pai si atunci, toate companiile astea care vor sa faca virale pentru YouTube sau alte site-uri de genul, chiar nu se gandesc ca la asa dobitoci nu o sa ajunga niciunde?
A tunat si i-a adunat…

Etichete: , , , ,

2 răspunsuri to “Sa se lase de virale…”

  1. krossfire Says:

    Singurul repros la viralul tau este vocea (probabil a ta) care trebuia sa intre in Audacity intai sau prin filtru pentru ca unele pasaje sunt putin neclare.

    Cat despre idiotii care comenteaza, stai linistit…o sa scoatem al treilea film de promovare al Bibliotecii Metropolitane. Al doilea filmulet care parodia cultura manelistica primise niste commenturi (declarate spam de mine) in genul : Nu il cunoasteti pe Copilu’ de Aur, e chiar de treaba…asta pe Google Video..l-am retras de-acolo si am ramas prada doar retarzilor de pe YouTube

  2. mariusnicolescu Says:

    da, stiu ca vocea e nasoala, am audacity dar nu prea stiu sa il folosesc. invatz, imi trebuie o echipa de PostProcesareSunet :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: