lu’ asta nu-i platesc pensia

Nu stiu cati ani are nenea asta. Am inteles ca peste 50. Dar se comporta si scrie de parca ar avea 5.
Pe sistemul: „Adica tu te iei de mama, mai? Spusa lu’ doamna!!!”

Va rog concentrati-va:

Si pentru ca doresti moartea unora printre care se numara si parintii mei sper sa crapi futut in cur de-un negru, inainte sa apuce sa-ti placa dar nu inainte sa apuci sa citesti cum alt dobitoc le doreste asa ceva alor tai pentru simplul motiv ca au trait destul cit sa ajunga la pensie.

Vai de capul meu. Si io o sa-i platesc din banii mei pensia lui asta?

Pe aceeasi tema:

Imbulziti-va
Fack you!!!
Se plîng micuţii

Reclame

Etichete: , , , ,

4 răspunsuri to “lu’ asta nu-i platesc pensia”

 1. Apollinaire Says:

  „asta” contribuie la pensie privata de vreo 9 ani incoace. chiar daca nu ar fi contribuit la asa ceva pensia si-o plateste singur, pentru ca ti se retine un procent din venituri in scopul asta, atita vreme cit muncesti. NU plateste nimeni pentru pensia altuia si asa era inclusiv in tineretea alora pe care ii vrei morti fara sa stii un lucru atit de simplu. roaga-ti mama sa-ti explice mai pe larg, dar sa nu-i arati si postul despre care vorbim ca te scoate din testament

 2. MAD Says:

  hei. zau ca ma confuzeaza neanea asta cu stilul de exprimare, dar am impresia ca si el e un pic confuz cu privire la sistemul romanesc de pensii. Sau poate nu stie ca sistemul de asigurari autohton e bazat pe solidaritate sociala: 😛

  „Sistemul de pensii a fost motivat prin «solidaritatea socială» dintre generaţii: populaţia activă se solidarizează cu generaţia de pensionari cărora le plăteşte pensiile, pentru ca pensiile actualilor angajaţi să fie plătite de generaţia următoare. Numai că demografia a bătut politica. Rata fertilităţii a scăzut vertiginos, speranţa de viaţă a crescut. Drept rezultat, în Ro-mânia, de exemplu, doi angajaţi trebuie să finanţeze trei pensionari, ceea ce e departe de raportul optim calculat de inginerii sociali occidentali – 2,6 angajaţi la un pensionar.”

  Sursa: http://www.monde-diplomatique.ro/Sistemul-romanesc-de-pensii.html

 3. mariusnicolescu Says:

  multumesc MAD, acum eram pe punctul sa ii explic domnului ca nu exista o pusculita mare la trezoreria nationala unde i se pastreaza domniei sale pensia pana se hotaraste sa se pensioneze. asa ca da, domnule, cand o sa iesi tu la pensie, eu o sa-ti platesc tie pensia, cum tu, daca esti acum angajat platesti pensia la astia de se imbulzesc in metrou.

 4. La Ana Aslan cu voi « NICOLESCU Says:

  […] Pe aceeasi tema: Imbulziti-va lu’ asta nu-i platesc pensia […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: