Se plîng micuţii

Da, citesc pe blogul unui copil de clasa a XII-a că dom’le, nesimţitul ăsta de ministru al educaţiei a dat prea multe subiecte pe care bieţii de copilaşi trebuie să le înveţe pe de rost. Adică, în sistemul iniţial erau 100 de variante şi tu, copil silitor ce erai trebuia să le înveţi pe toate.
Ei bine, acuma sînt 300, adică 100 pentru subiectul I, 100 pentru II, 100 pentru III. Iar bietul copil se plînge şi înjură ministrul (al cărui nume nu-l cunoaşte) şi se plînge cît de grea e viaţa lui de învăţăcel.
Măi, Rapperboy, n-ar fi mai uşor dacă ar trebui să te duci la liceu numai ca să ai de unde te întoarce, nu ar fi mai uşor dacă nu s-ar pune note şi dacă BAC-ul ar consta numai în proba de şpagă? Ar fi mai uşor pentru intelectul tău subdezvoltat? Şi el nu e singurul. Micuţii se plîng dom’le că au prea mult de învăţat şi sitemul nu îi ajută. Adevărul este că da, sistemul e de cacao, însă nici elevii nu-s mai presus. Dacă s-ar putea şcoală fără carte ar vota toţi unanim DA!

Pe aceeaşi temă:
Domnu’ Trandafir
Analiza sistemului
Generatia noua e de kk, taticule

Reclame

5 răspunsuri to “Se plîng micuţii”

 1. RaPeRbOy Says:

  Eu zic sa cauti alt subiect pentru blogul tau. asta e expirat deja…sincer
  Ce-ar fi sa nu te mai dai destept pe-aici, ca sincer n-are rost…nu stiu pe cine vrei sa impresionezi. Mie nu-mi provoci decat mila.
  Apropo nu Rapperboy, ci RaPeRbOy

 2. mariusnicolescu Says:

  da, tati, eu acuma stau sa scriu cu majuscule si minuscule numele blogului tau, ideea s-a inteles iar in afara de un bocet din partea ta cu privire la faptul ca am avut dreptate, n-ai adus niciun argument. e clar :))

 3. RaPeRbOy Says:

  Nu e numele blogului meu, e pseudonimul meu.
  Nu iti aduc argumente pentru ca m-am saturat de fraieri…si nu vad de ce ti-as da tie explicatii. Crezi ce vrei, ca tocmai de-aia traim in democratie.

 4. mariusnicolescu Says:

  mai copil, daca nu vrei sa imi dai mie explicatii, nu mai posta aici. nu de alta, dar te faci de ras. si asa ai o reputatie de om care incearca sa isi faca cu tot dinadinsul reclama pe blogurile altora.

 5. lu’ asta nu-i platesc pensia « NICOLESCU Says:

  […] Imbulziti-va Fack you!!! Se plîng micuţii […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: