Altă generaţie, dom’le

Deşi o face într-un mod grosolan şi deloc jurnalistic (dar deh, bloggeri nu sînt jurnalişti) acest blogger are o idee destul de interesantă, zic eu. Şi anume că această generaţie, despre care se spune că cică a evoluat (pe naiba) şi-a schimbat caracterul faţă de precedentele. Păi, vorba aia, unde sînt copii de 14, 15, 16, 17 ani strînşi în jurul blocului la palavre, unde mai sînt ciutanii care jucau fotbal pe maidan, folosind bara de covoare drept poartă.
Vă zic eu unde sînt, pe mess, pe blog, pe YouTube sau unde vreţi dumneavoastră, îşi petrec copilăria conectaţi la net, pentru ca mai tîrziu, dacă cumva ies în societate să facă în maşină, nciidecum pe jos, în cluburi de fiţe şi aşa mai departe. Nu e societatea de consum care i-a împis primordial să facă asta, ci societatea de internet.
Pe domnul Mitza (sau doamna) vreau să îl contrazic într-un singur punct, şi anume titlul însemnării sale care este „Generaţia Emo”. Nu, emo e cu totul altceva decît despre ce scrie el acolo. O fi vrut să atragă atenţia, că deh, ăştia care scriu de emo fac trafic, sau doar nu ştie ce înseamnă asta, titlul este ales totuşi absolut aiurea.

Pe aceeaşi temă:
Sa va stea in GIT!!!
Analiza sistemului
Ani de liceu

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: