Pseudo-atentatorul

Acu ceva vreme, undeva prin luna februarie, aparea in peisajul blogosferic (na ca asta e tare) romanesc un personaj foarte tembel. Un anume Osama, care isi luase numele… (evident ca v-ati prins de unde isi luase numele) si care se apuca el sa faca niste „asa-zise” atentate la bloguri.
Adica, stimatii mei cititori, scopul lui primordial era sa „distruga” blogurile „proaste” sau inutile in viziunea sa. Desigur, a facut asta intr-un mod absolut jenant si penibil. In fine, nu l-a bagat nimeni in seama mai deloc, si-a scris singur cateva comentarii la „atentatele” sale si s-a potolit. Norocul nostru. Numai pentru o vreme.
Pentru ca un pic mai tarziu, dobitocul, care afirma ca lucreaza la NewsIn (daca l-au angajat pe asta chiar are dreptate Zoso cu privire la faptul ca agentia asta se duce de rapa), s-a suparat pe susnumitul Zoso, si a facut el un „atentat” la adresa sa.
Evident ca Esmeralda l-a bagat in seama si i-a trimis enspemii de vizitatori pe blog. Moment in care Osama si-a dat seama ca ii place ce face. Si s-a apucat sa isi continue pseudo-atentatele pe unde putea el.
Asa ca a mai scos unul despre nustiu care Vadim si acuma, mai nou despre bietul Ciutacu. Adevarul e ca pe Ciutacu o sa-l doara in cot, iar sfortarile la pustiulica asta o sa treaca neobservate.
Ma ameninta si pe mine recent ca ma face de ras. Mai bine nu mai scri taticu nimica, si nu te mai faci singur de ras.
In orice caz, daca simtit nevoia sa radeti de prostia umana cat mai tare si cu nesat intrati uite aici sau citit cele mai tembele doua materiale aici si aici.
O sa imi multumiti la sfarsit.

Reclame

2 răspunsuri to “Pseudo-atentatorul”

  1. edelia Says:

    LMA! 🙂

  2. mariusnicolescu Says:

    😀 dankee!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: