Motive pentru lipsa

Cred ca e aproape o luna de cand nu am mai scris nimic pe blog. Incepusem cu „User Generated Content” care avea succes si comentarii, dar din pacate munca pe care o depun s-a dublat in ultima luna. Ce fac? Lucrez ca PR la o companie care se ocupa cu trimisul de oameni pe mare ca sa vada balene.
E Ok slujba, vorbesc mult la tlefon cu tot felul de oameni carora trebuie sa le explic cat de interesanta poate sa fie o astfel de excursie, iar adevarul ca 800 de dolari pe saptamana salariul nu e rau deloc.
Vin inapoi in tara intr-o luna cand sper sa relansez acest blog si sa intru pe un domeniu propriu si personal, insa mai e ceva vreme pana atunci. Nu prea mai sunt la curent cu ce se petrece prin minunata noastra tara, iar oricum cand revin o sa petrec acolo vreo 6 ore iar apoi ma voi returna spre facultatea mea bulgareasca de care mi-e putin dor.
In alta ordine de idei, cand o porni netul acasa, caci acuma scriu de la birou, am vreo 4 editii de User Generated Content de postat acolo, deci beware.
Nicolescu se intoarce (cu greu, da’ se intoarce)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: