Idolul Badea

Mai toată lumea îl înjură pe Mircea Badea. Că e prost, că i-o suge lui Voiculescu, că aia, că aialată, mulţi insinuează că nimeni nu se uită la emisiunea lui. Cu toate acestea, Mircea Badea face o audienţă impresionantă pe internet. Uitaţi-vă pe forumuri în general, pe majoritatea forumurilor generaliste o să găsiţi ceva dspre Mircea Badea, de cele mai multe ori topicuri întregi i se dedică.
Oricît de înjurat ar fi omul ăsta, este astăzi mai popular decît niciodatăiarasta nu se va termina prea curînd. Iar în general lumea care îl înjură se şi uită la emisiunea sa în mod regulat.
Zoso îl înjură pentru că îi e frică de el, alţii îl înjură pentru că sînt de părere că spune prea multe iar alţii îl acceptă drept cine e. Un personaj popular cu o gîndire destul de echilibrată dar mereu spunîn exact ceea ce simte.

4 răspunsuri to “Idolul Badea”

 1. Mihai C Says:

  Zoso nu-l injura ca ii e frica de el. Zoso il injura pentru ca stie ca in aproximativ 80% din cazuri Badea il va da pe tv si asta inseamna trafic… Si de cate ori e numit inseamna si oameni care se intorc. Cand nu a facut scandalul trafic?

 2. Blegoo Says:

  Mirce Badea face o emisiune de succes…are audienta, etc. Si stii de ce? Fiindca e PERSONAL! Fiindca nu copiaza din alta parte! Fiindca si-a gasit forma de exprimare proprie, care chiar e unica in peisajul trist al televiziunii…
  Manierismele…(„cate secunde mai avem?”…etc) poate le-a copiat de prin alte parti…la inceput…dar au devenit PERSONALE!
  Hai sa vedem despre cine mai putem zice ca nu copiaza in mod patetic din teveul italian, francez, german, american, japonez…spaniol, daca vrei.
  Unde e televiziunea ROMANA, zic??? Afara de Mircea Badea…orice vezi…e o clonare jalnica…

 3. Sky-Hunter Says:

  Mircea Badea este unul dintre putzinii oameni de televiziunea care ma face sa rad. Foarte realista emisiunea, ce are menirea sa scoata in evidenta: manipularea si prostia promovata in presa (unde este cazul, bineintzeles)

 4. Experimentul cu Badea « NICOLESCU Says:

  […] aceeaşi temă: Idolul Badea Runaway Bride la dezbaterea cu bloggeri Şi văcuţele fac […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: