Cu tine

În oraş aici există un inn numit Crowne Pointe care arată absolut fantastic, sper să pun o poză cu el aici. Este în vîrful unui deal, are vedere spre întreg oraşul şi arată precum o vilă de tip colonial de la începuturile acestui secol.
Pe malul mării, se află Fisherman’s Wharf. La baza acestui se află un magazin mic care vinde tot felul de baloane şi alte obiecte gonflabile. Zeci de zmeuri flutură din vîrful acelui magazin. Răsăritul de soare se vede absolut fantastic de pe marginea pontonului de la Fisherman’s.
La cîţiva zeci de metri de acolo se află Whalerţs Wharf, o mică adunătură de magazinaşe mici, care se termină într-un rond cu o fîntînă. E minunat să stai acolo ore în şir cu o carte în mînă. Plaja de lîngă e spectaculoasă dacă stai acolo mai mult de 3-4 ore, cînd mareea se apropie de tine şi te face să crezi că mai e puţin şi întreg oraşul va fi sub apă.
Vapoarele care pleacă să vadă balene în Stellwagen Bank sînt, de asemenea o atracţie importantă, iar sentiment mai frumos decît privitul unor balene în timp ce se plimbă în jurul bărcii, cu vîntul fluturîndu-ţi părul şi marea creînd o acustică incredibilă.
Ăsta e Provincetown, doar o mică parte din el, iar eu nu găsesc un alt loc mai frumos decît acesta în care să fiu cu tine…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: