Adormiţi cu ArhiTV

Nu am nimic cu iniţiativa de altfel lăudabilă a lui Arhi et co. de a face un fel de post Tv pe blog. However, implementarea mi se pare cel puţin nesatisfăcătoare din cîteva puncte de vedere. Cum aşa? Păi, VisUrît, pe care îl mai citesc din an în paşte cînd am timp, apare pe sticlă într-o încercare absolut terifiantă şi nereuşită de a-l imita pe Mircea Badea. Zoso, pe de altă parte se apropie puţin de original. Dar ce vreau să înţeleg este de ce simt cei în cauză nevoia să îl copieze pe Badea în aşa hal, chiar prin prisma parodiei pe care au senzaţia că o fac. Sincer, e de prost gust şi foarte nereuşită.
Ningea Bardea ăsta mă adoarme mai rău decît un episod din tînăr şi Neliniştit, iar Arhi e ceva mai OK, dar sincer, n.are dinamica necesară pentru aşa ceva. Desigur, proiectul e la început şi poate evolua, dar eu aş zice să nu facem „user generated content” de dragul de a face „user generated content” şi hai sî îl gîndim puţin înainte.
Oricum, să vedem ce-o ieşi, sînt chiar curios.
Cît despre VisUrît, nu cred că are vreo scăpare şi sincer îl sfătuiesc să rămână la blogging şi presa scrisă. Unii oameni chiar nu sînt făcuţi pentru televiziune, de orice tip ar fi ea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: