Bag proces

Calomnie şi încălcare de copyright. Şi nu glumesc. Deci, îi anunţ pe această cale pe cei de la Blegoo că vor primi în următoarele săptămâni o citaţie la ei acasă, prin care vor fi anunţaţi că trebuie să se prezinte la procesul civil împotriva lor.
De ce? Păi, unu la mână, mi-au furat ideea mea ultra originală, pe care nu a mai avut-o nimeni vreodată, şi anume „FlashNews”. Doi la mână insinuează că mă aflu la cules căpşuni în Spania. Foarte fals. Sînt la cules căpşuni în America (ăăăh, adică vroiam să spun, că sînt la muncă intelectuală în America).
Imaginea aceasta pe care cei de la Blegoo încearcă să mi-o creeze este una falsă şi care îmi aduce prejudicii morale şi materiale. Ca urmare, îi voi da în judecată. Sînt convins că justiţia română, dreaptă şi oarbă, consecventă şi morală îmi va da dreptate în această problemă incredibil de importantă.

Marius A. Nicolescu

13 răspunsuri to “Bag proces”

 1. Blegoo Says:

  Incalcare de copyright? Fuga la oculist! Vezi bine ca noi bagam cu sfintenie „©” si „™” la fiecare Buletin de stiri. Ce mai vrei? O zi libera de la cules?
  Vezi ca noi suntem in hala 2, la sortare/ambalare… 🙂
  Ne vedem mai pe seara.
  Si mai las-o p-aia cu America…tu nu vezi ca nu crede nimeni?

 2. Buletin de Stiri 4™© | Says:

  […] gluma! Un oarecare blogher bulgar, aflat la muncile campului prin insorita Spanie, ameninta ca baga proces! Ne doare fix in basca, mai ales ca nu sunt mentionate nici un fel de cifre, euro, ron sau […]

 3. balaur Says:

  Marius, crezi ca cei cu flashnews.com/net si altele nu au avut ideea asta originala cu flashnews-u mai inainte? Si au fost si mai destepti sa le inregistreze. TM, right? Poate fi oricat de ultra originala o idee pe care o consideri tu, dar inainte de a o face personala, google it and OSIM it. S-ar putea sa ai MARI SURPRIZE. Vorbesc din proprie experienta cu un nume superdestept pentru Olimpiadele Comunicarii anul trecut. luand in considerare chestiile astea.,eu zic ca pentru bagarea de proces sa te mai gandesti. S-ar putea sa afle si flashnews.com/net si atunci atunci…Sau go your way, daca vrei sa-ti dai banii munciti poate cu greu, atatea luni, in America.
  Orice ai face, succes!!
  Si inca o chestie. Dupa ale mele cunostinte, flashnews nu inseamna buletin de stiri, ci…e un sinonim pentru breaking news.Dar…

 4. animalcity Says:

  nu făcea mişto în acest mesaj? 😛

 5. Arhi Says:

  hahahahahaha

 6. Stas Sushkov Says:

  Asa, ca un sfat….
  Inainte de a da in judecata pentru copywright… Pune si tu undeva in colt, sau in surse macar semnul ala (c) sau © si numele licentei de copywright daca te tot crezi important domnule. Sau rebranding-ul blogului dumitale (lucru citat de pe pagina „abauts” adica despre), nu a presupus publicarea continutului cu posibilitatea de a fi „reciclat” (tot cu re incepe)?
  Si te tot lauzi ca executi munca intelectuala in sua…

  Cat despre ipoteza ca vor fi sanctionati blegoo… Da, is deacord ca nu au dreptate, insa asta e democratia!

  Pentru informatii: chip.ro isi publica continutul su creative commons. Deci daca iau ce-o scris aia, si mentionez pe undeva peacolo si numele redactorului sau a autorului articolului – e ok!

 7. Stas Sushkov Says:

  Ooo, si cumpara-ti un host. Sa fie al tau, numai al tau!!!

 8. mariusnicolescu Says:

  asa o sa fac, maine ma dau telefon la OSIM si pe urma inregistrez numele (meu) si al rubricii. ca astia sint in stare sa imi fure si numele
  :))
  Mare ti-e gradina, doaaamne

 9. Stas Sushkov Says:

  Ye, bafta!
  😀

 10. Blegoo Says:

  @ Stas Sushkov: Bai acesta…bai cu peshte…ia fi tu atent sa nu inregistrez eu domeniul Stas.Sushklov.e.un.fraier.com…
  Ia nu mai da tu idei la bulgari…mai lasa dracu’ solidaritatea intre popoarele slavice…
  Asta, asa, ca te vad baiat delicat…

 11. Blegoo Says:

  @Marius: Baga tu procese…pana la radacina tufei (de capsuni). Ne vedem la tribunal, ametzitule! In Madrid, vreau sa zic…Nu pe unde pretinzi tu ca te plimbi!

 12. Cand un bloger se plictieste, face spam!? « Stas Sushkov on wordpress.com! Says:

  […] Blogu’ lui NICULESCU (Omu asta vrea judecata… ajutati-l!) […]

 13. Blegoo Says:

  @Stas: Ti-am spus-o cu frumosul…ti-am comentat si pe blogul tau…nu mai lua partea lui Nicolescu de nici un fel! Nu numai ca o sa te dam in varful penitzei, dar o sa te si condamnam personal; da, cu manie proletara!
  Acest Nicolescu…care se pretinde Marius…este un bulgaroi cu ceafa groasa, care se da roman. Rusine! Ca sa nu mai vorbim despre minciunile sfruntate ca ar fi in america…
  L-am vazut ieri, in timp ce cara cosul cu capsuni la hala. O sa-i fac si poza, ca sa-l stie toata lumea de cat de mincinos si pretendent este el.
  Seara se imbata la restaurant, d-aia nu poate sa raspunda inteligent la comentarii. Plus ca am vazut si ce laptop are… e d-ala cu manivela…bulgaresc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: