Campanie pentru proşti

După ce l-am avut ca preşedinte pentru o lună pe Nicolae Văcăroiu, Băsescu se întoarce la Cotroceni (după o scurtă şi scîrboasă campanie electorală). Eram în Constanţa la începutul acestei luni şi vedeam cam la două ore o maşină cu poza ilustrului şi cu Maria Tănase (biata de ea, se răsuceşte în mormînt) zbierînd în difuzoarele respectivei dube. Capanie pentru proşti, altfel nu pot să o intitulez.
Mi-aş fi dorit ca Băsescu să fie demis, însă e clar că nu sîntem pregătiţi pentru o democraţie în care să nu mai credem toate minciunile pe care le debitează unii şi alţii. Sîntem ţara care crede în promisiuni şi este păcălită de fiecare dată, din ce înce mai puţin oameni lucizi în România, asta e clar. Unul dintre ei a murit recent. Aşa că soarta pe care o să o avem cu de-alde Băsescu ca preşedinte este una mai mult decît binemeritată.
Aşa că, succes, România, cînd o să mă întorc (definitiv, poate) în ţară, peste 3 ani şi ceva sper să văd o altfel de Românie. Fără tîmpiţi la putere. Dar crede că asta ar fi o utopie, nu?

Pe aceeaşi temă:
N-a murit economia
Punctul de start
Actul oficial de deces al PSD

4 răspunsuri to “Campanie pentru proşti”

 1. Rohelma Says:

  Well …din punctul meu de vedere stii care e faza cu Basescu… daca ar fi fost demis… ce optiuni erau? Vadim? Becali?… nu stiu… din mai multe rele nu il alegi pe cel mai mic?

 2. mihai1984 Says:

  „e clar că nu sîntem pregătiţi pentru o democraţie în care să nu mai credem toate minciunile pe care le debitează unii şi alţii”

  Eu zic ca nu e chiar asa. Doar vreo 8 milioane de romani au votat. Deci eu cred ca restu de vreo 11 milioane sunt cei care nu mai cred toate minciunile, dar stiu ca in loc de basescu nu au pe cine altcineva sa puna si continua sa-si vada de vietile lor

 3. skippie Says:

  de ce te mai intorci in tara dupa ce termini facultatea?

 4. dacu Says:

  … că ajungi șef mai repede?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: