Cine a ieşit în Piaţa Universităţii?

Nu constest că prin mulţimea adunată acolo nu s-au rătăcit şi cîţiva care cred cu adevărat în cauza pe care o proclamă. Însă, majoritatea sînt ciumpalaci veniţi pentru că se plictisesc acasă sau vor să apară pe la televizor. Din această secundă categorie voi da un exemplu: „Preşedintele PIN, Cozmin Guşă, a fost alergat şi huiduit de bucureştenii adunaţi în Piaţa Universităţii, spun reporterii aflaţi la faţa locului. Suporterii lui Băsescu i-au reproşat viitorului candidat la preşedinţie că a votat împotriva unui preşedinte ales, legitim, de popor.” (NewsIn)
Aha, deci, aşa se manifestă revoluţionarii îştia. Nu stăm să discutăm cu cei împotriva cărora protestăm. Protestăm din dragul de a protesta şi cam atît.

Pe aceeaşi temă:
Un nou preşedinte
Jos Băsescu!
FlashNews

Reclame

5 răspunsuri to “Cine a ieşit în Piaţa Universităţii?”

 1. Rohelma Says:

  Eu ma uit la tv acum si ma simt intoarsa in timp… vreo 18 ani mai exact. Si parca vad acum imaginile descrise de mama de la Revolutia din 89… Uite asa incepe!
  Pacat…

 2. mariusnicolescu Says:

  nu cred că o să fie chiar aşa de rău. acum sînt vreo 2000 de oameni acolo din cîte am înţeles care, oricum se pare că se duc acasă. spre deosebire de 1989, totul astăzi s-a întîmplat în mod legal. aşa că nu credcă o să văd mitraliere pe străzile bucureştiului

 3. Rohelma Says:

  N-am zis ca va fi atat de grav… doar ca nu am evoluat deloc de atunci pana acum. Romanul face tot ce stie: scandal fara sa stie exact de ce sau fara sa fie in stare sa isi sustina punctul de vedere.

 4. mariusnicolescu Says:

  aa da, asta e clar. numai că atunci hai să zicem că era justificat. deşi revoluţia a fost pornită de aşţii, nu de româţni, cei care au ieşit în stradă măcar ştiu pentru ce luptă. îştia îs nişte ameţiţi

 5. Isărescu şi Ţiriac la preşedinţie « N*I*C*O*L*E*S*C*U Says:

  […] aceeaşi temă: Cine a ieşit în Piaţa Universităţii? Jos Băsescu! Am ajuns de rîsul […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: