Zero

„Nu îi suport pe bulgari” e parte dintr-un comentariu scris de cineva ca răspuns la un post scris de un blogger la întoarcerea din vacanţa în Bulgaria. Asta din partea unei persoane care nu a cunoscut bulgari în viaţa lui. Mi-e scîrbă de astfel de oameni. Mi-e de asemenea scîrbă de oamenii care scriu „Bulgarii nu au nimic. Nu au cultura, nu au istorie (pentru mine, Bulgaria inseamna cateva sute de ani de sclavagism sub turci, de unde isi trag si muzica populara.” Asta din partea cuiva care spunea că în Tunisia nu sînt telefoane şi străzi. Ha!
E aşa uşor să judeci atunci cînd nu ai citit o carte în viaţa ta. Bulgarii au cultură, au bun simţ şi, vorba cuiva, o să ne fluture cu batistuţa cînd o să o ducă de vreo 2-3 ori mai bine ca noi. Şi credeţi-mă că asta se va întîmpla cu siguranţă. Aţi fost vreodată în Sofia? Aia chiar arată a capitală europeană, e curată, îngrijită, tot ce vrei. La noi în Bucureşti, cntrul e mizerabil, ce să mai vorbesc despre periferie. Cînd nu cunoşti un loc, e uşor să faci mişto de el. Cînd nu ai citit istoorie şi habar nu ai ce se petrecea în Bulgaria pe la 1913, cînd România era ca o floricică pupînd în cur întreaga Europă pentru Transilvania. Sînt român, şi sînt relativ mîndru de ţara în care m-am născut. De aici pînă la a înjura ţara vecină, crezînd că România e buricul pămîntului e un lung drum.
Aşa că aşteptaţi dragii mei puţină vreme, pînă cînd voi, cu gura voastră mare o să vreţi să veniţi să lucraţi în Bulgaria, că de, în România nu o să mai aveţi bani. Chiar aşa, ştiaţi că bulgarii angajează români pentru la vară în hoteluri şi staţiuni? Cîţi bulgari lucrează în România fiindcă la ei în ţară e naşpa. Zero!

Pe aceeaşi temă:

Bulgarii bagă în pierdere excrocii români
De ce e mai bine în Bulgaria
Nu se scot vizele pentru SUA, stati calmi

Reclame

3 răspunsuri to “Zero”

  1. moniK Says:

    stai linistit, ca cine nu spune urat despre bulgari o da cu ungurii…de ce ne miram???

  2. Ţigările româneşti invadează Bulgaria « N*I*C*O*L*E*S*C*U Says:

    […] aceeaşi temă: Zero Bulgarii bagă în pierdere excrocii români De ce e mai bine în […]

  3. musik Says:

    asta e !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: