Frumuseţea adevărată

Aveam o discuţie cu o prietenă recent, care mă anunţa că trebuie să slăbească, pentru că are 52 de kile şi ea vrea 50, despre cum percepem noi frumuseţea. Aparent o percem incredibil de greşit şi asta i-am spus şi ei. Ne luăm după reclame, ne luăm după actori, fetele vor să arate precum Kidman sau Jolie, bărbaţii vor muşchi ca a lui Pitt. E penibil pentru că toate acestea ne-au fost induse de diverşi factori externi şi mai ales economici.
De aceea nu ştim ce e frumuseţea, aven senzaţia că aceasta ne-a fost definită la televizor. Pe blogul lui Lazy Mushroom am citit despre o campanie Dove recentă care vrea să demaşte frumuseţea adevărată. Puteţi veda acolo nişte reclame foarte drăguţe care sigur vă vor face să vă gîndiţi, măcar pentru un moment la ce înseamnă frumuseţea adevărată.


Pe aceeaşi temă:

Publicitate online
Google AdSense se schimbă
Antena2 fara site

Reclame

2 răspunsuri to “Frumuseţea adevărată”

  1. Rohelma Says:

    Stiu reclamele… dar din pacate inca nu ii se face destula publicitate. Ar fi cazul sa mai deschidem ochii sa ne alegem singuri standardele de frumusete… nu sa copiem ceea ce vedem la Hollywood.

  2. mariusnicolescu Says:

    asta e marea problemă, că acele reclame, totuşi sunt uşor împotriva trendului actual, aşa că sînt mulţi care au de pierdut. Gîndeşte-te excrocii de la L’Oreal,& Co. cît de fericiţi vor fi… nu prea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: