Google AdSense se schimbă

Google se gîndeşte la o variantă de a modifica felul în care funcţionează Google AdSense. Pentru mulţi români cu bloguri sau website-uri puşi pe făcut bani asta va însemna, probabil o foarte mare dezamăgire. De ce? Pentru că Google vrea ca de acum înainte plata pentru o reclamă se se facă numai atunci cînt utilizatorul, actually cumpără sau se înscrie la unul din serviciile pe care compania care îşi face reclamă îl are. Hopa, adică nu mai se poate să dau eu click şi ăla să fac bani? Momentan da, se pare că în viitorul apropiat nu.
Citeam o aberaţie, nu mai ştiu de cine scrisă mai demult, că în SUA există o tradiţie ca să îi spunem aşa, cînd îţi arăţi respectul faţă de o pagină web, dînd un click pe o reclamă de pe AdSense, ca să îi mai dai doi cenţi la amărîtul ăla de scrie acolo. Mi se pare o enormitate asta, de vreme ce nu te uiţi la reclamele unui post TV pentru că admiti şi repsecţi postul TV respectiv. Ceea ce face Google acum, deşi fa defavoriza pe mulţi (mai ales români), care de cînd s-a deschis AdSensul au senzaţia că o să trăiască din internet, mi se pare o decizie corectă şi legală. HA!

Pe aceeaşi temă:
Bucureşti
Intreaga executie a lui Saddam
Email intern de la Yahoo – portalul e pe moarte…

3 răspunsuri to “Google AdSense se schimbă”

 1. blegoo Says:

  da, dar atunci nimeni nu va mai pune reclame de la ei, ci va cauta sa isi negocieze altceva. pentru ca nimeni nu e tampit sa faca moka reclama la un site/serviciu, asteptand ca cineva sa se inscrie la el. Prefer sa pun reclame de la poker online, ca amprocent mult mai mare, decat sa pun reclame de la http://www.gaurica.com, care vinde spirale, si sa astept sa cumpere cineva spirale pe net de la aia, ca sa am si eu 0.1 procent din vanzare. Plus ca dupa ce ma chinui ca un erou sa le fac vaznare la aia, vine google si zice „ceva a fost in neregul, nu iti mai dam nici un ban”
  Si nu ai ce sa faci.
  Sincer, nu cred ca se va face asta. le-ar scadea veniturile intr-un mod major. veniturile lor se bazeaza pe plata la click a firmelor. CUm ar fi sa aiba si ei la randul lor venituri la inregistrare sau vanzare? Ar mai castiga mumu…

 2. Livero Says:

  Nu are cum sa fie asa. Sunt reclame la multe site uri care nu vad ceva sau care nu necesita inscriere. Cu aia ce fac? Le face reclama pe gratis?

 3. Program de traducere de la Google « N*I*C*O*L*E*S*C*U Says:

  […] aceeaşi temă: Google AdSense se schimbă Email intern de la Yahoo – portalul e pe moarte… Imbecilitatea pe […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: