Visurît şi Testarea Naţională

Mi-adusei aminte azi dimineaţă că Visurît a cîştigat diverse chestii pe la RoBlogFest şi am zis să intru să vizitez blogul lui să văd ce mai scrie. Neştiind exact linkul şi gîndindu-mă că are domeniu pe .ro am scris http://www.visurat.ro
Nu mică mi-a fost mirarea cînd am dat, pe acea adresă peste „Testarea Naţională 2007” care este cică „este primul site interactiv, informativ cu legatura la testarea nationala a claselor aVIII-a.”
Acuma vreau şi eu să înţeleg cum se face că site-ul ăsta are domeniu http://www.visurat.ro cînd nu are nicio legătură cu subiectul. Ei bine, da, este un vis urît şi testarea asta naţională, însă eu cred că cine a înregistrat domeniul s-a gîndit la acapararea de trafic de la adevăratul Visurît. Urît din partea lor.
Bănuiesc că geniala idee îi aparţine unui puştiulică, pe numele său Sorel Mihai, care ba îşi închide site-ul, ba îl deschide la loc, ba e anti, ba e pro. Mai rău ca Tăriceanu. Aş fi curios dacă Visurat cel adevărat ştie despre asta.

Pe aceeaşi temă:
Copilăria din blogosferă
Imbecilitatea pe Blog
RoBlogFest 2007

Un răspuns to “Visurît şi Testarea Naţională”

  1. Sorel Says:

    Bai nene.
    Eu ma jucam cu un site legat de testarea nationala pe care l-am hostat la edomenii.ro. Apoi am vorbit cu VisUrat sa-i dau lui acel pachet, a schimbat nameserverele de la domeniu dar a spus ca are prea multe treburi acum sa-si mute blogul pe noul domeniu, care ii apartine, si unde aparea continutul vechiului Testarea Nationala.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: