1 an

Stop you, Please

9 martie 2006. O zi tristă pentru lumea muzicală, o zi care marchează sfârşitul tragic al Laurei Stoica şi al iubitului ei, bateristul Cristi Măgescu. Azi se împlineşte un an de la accidentul care ne-a răpit-o pe Laura.
Ultimul concert din viaţa ei: Urziceni, 9 martie 2006. În drum spre Bucureşti, maşina Laurei şi a lui Cristi a fost lovită frontal de o Dacie roşie. Şoferii celor două maşini şi Laura au murit pe loc. Vedeta ar fi împlinit în acest an 40 de ani şi era însărcinată în trei luni. Fanii au rămas alături de Laura. Artista are ţinut la zi site-ul, http://www.laurastoica.ro, de care se îngrijeşte chiar fratele ei. Din această toamnă, Laura Stoica va fi şi numele unui festival de muzică, a cărui gală va coincide cu ziua de naştere a artistei.
Cu un an înaintea accidentului, la o şedinţă foto, Laura a purtat un tricou cu o maşină roşie şi avertismentul: „Stop you, please! („Opreşte-te, te rog!”)

La un an de la moartea artistei presa aproape că a uitat-o. Click şi Libertatea au două articole scurte despre Laura. În rest, niciun cuvinţel.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: