Rogozanu contraataca

Aseară, Mircea Badea, l-a atacat (pe bună dreptate – zic eu) pe Costi Rogozanu despre un editorial din ziarul Cotidianul. Un editorial prost, cu informaţii neverificate. Rogozanu are senzaţia că firmele de cablu plătesc anumite sume către Antena1 sau PRO TV pentru a recepţiona semnalul TV şi a-l transmite, mai departe, spre plătitorii de abonament la calbu. Cît se poate de fals. Abonamentul de cablu se plăteşte pentru ca să poţi avea acasă acea sîrmă trasă în TV-ul din sufragerie, să nu trebuiască să îţi montezi antenă de satelit ca să prinzi posturile TV. Rogozanu, cu vasta sa inteligenţă de jurnalist (fost scriitor de articole mondene la o revistă defunctă) are senzaţia că le ştie pe toate.
Badea s-a luat urîţel de el aseară în emisiune. S-a putut vedea faptul că există o ceartă mai veche între cei doi.
Astăzi, într-o însemnare pe blogul lui Rogozanu (da, Rogozanu are blog), acesta îi deplînge situaţia lui Badea într-un material pe care el şi-l imaginează unul foarte original şi ironic. Muhahaha!!! De fapt este un simplu atac, prost făcut, de altfel, la adresa injuriilor pe care i le-a adresat Badea.
Rogozanu mai are de învăţat destul. Sincer, nu ştiu ce caută ca editorialist la Cotidianul. Au rămas ăia fără jurnalişti veritabili, sau e criză de aşa ceva?

Pe aceeaşi temă:
Unde s-a rasturnat carul cu prosti…
Mircea Badea si ciocanu…
Vodafone şi Youtube intră în parteneriat

3 răspunsuri to “Rogozanu contraataca”

  1. Mircea Badea se înfurie pe alt telefon « Reverberatii - Negru pe Alb Says:

    […] aceeaşi temă: Rogozanu contraataca Mircea Badea si ciocanu… Unde s-a rasturnat carul cu […]

  2. Arhi Says:

    hahahaha. am comentat si eu:

    Hmmmm…ce frumos ai intors discutia spre jigniri si zambete condescente.
    Dar despre articolul tau jenant si neinformat, in care aberai despre cam cum crezi tu ca se platesc taxele la firmele de cablu, articol care a determinat reactia lui Badea, de ce nu spui nimic, tinere bavarez?

    Dar nu mi l-a aprobat:))
    Observ ca aproba acele comentarii in care e distrus badea , in rest…pace si prietenie

  3. mariusnicolescu Says:

    Asta se pare că e noua deontologie pe blog. Că la fel se întîmplă şi pe la case mai mari (ştim noi cine). Asta înseamnă acuma să fi „jurnalist” sau „blogăr”. Pe sistemul, „la mine pe blog nu e democraţie, şterg orice comentarii mă deranjează sau pot demonstra că EU sînt dobitoc”.

Lasă un comentariu