Ultima strigare

Promit că asta e ultima dată cînd vorbesc despre RoBlogFest. Şi vreau doar să fac o exemplificare, ca să se priceapă ce fel de concurs este acesta. La remarca aceasta, nu este doar părerea mea personală, ci am reuşit să o văd oglindită în multe alte locuri.
Dragi blogări, priviţi voi cine a cîştigat premiul la cel mai bun design la RBF şi mai vorbim apoi despre calitatea oamenilor care au votat, şi mai ales calitatea blogurilor care au cîştigat.
Cu acestea am încheiat subiectul.

Pe aceeaşi temă:
Imbecilitatea pe Blog
Mai rău de-atît poţi, Zoso?
Blah Blah fest

Reclame

Un răspuns to “Ultima strigare”

  1. adrianp Says:

    am vazut si eu in mai multe locuri faza asta cu designu`.. din start e aiurea un premiu pentru asa ceva, pentru ca 8 din 10 bloguri au template-uri luate de pe net, 1 din 10 are cateva modificari (sa le spunem personalizari) si poate celalalt 1 e facut de la zero. ca design ma refer si nu ca motor wordpress. sunt putini cei care scriu sa aive si o anumita doza de cunostinte html ca sa poata face un design propriu. si la noi nu da nimeni bani pe un „dizainar” sa-i faca un „dizain” la blog.

    si nu, zoso nu are cel mai bun design. dar e curat, cromatica e ok, si are toate informatiile la indemana. e usor de navigat.

    🙂 daca era sa se faca o sortare pe bune la sectiunea aia cred ca ramaneau vreo 10 bloguri. si ar fi fost mai bine. poate data viitoare…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: