Da-i cu referendumul

Presedintele nostru de mare angajament, a dat cu bata numita referendum in balta din parlament. A uitat ca este acuzat in documentul elaborat de PSD in hapteshpe capete de acuzare, a schimbat brusc discursul spre unul despre votul uninominal.
Daca tin domniile voastre minte, acum ceva vreme PC-ul a venit cu vreo 200.000 de semnaturi referitoare la aceeasi lege, semnaturi care nu au contat absolut deloc – pentru ca atunci nu se dorea aceasta lege. Acuma, uninominalul este tapul ispasitor al tuturor pacatelor lumesti ale lui Traian Basescu. Si sunt aproape convins ca o sa scape, pentru ca asa face el mereu… scapa ca prin urechile acului. Biletelul? Il mai tine minte cineva? Eu unul am senzatia ca s-a uitat. Tareiceanu ii da in stanga si in dreapta cu onoarea politicii romanesti si necesitatea de a arata „prezentabili” in fata Uniunii Europene. Ete scartz! Care onoare, care prezentabilitate?
Romania este si va ramane cocina politica a Europei si nu va trece prea mult pana cand o sa incepem sa fim foarte discreditati de forurile externe din cauza circului care se petrece in minunata noastra patrie. Halal tara, halal politicieni!!!

Pe aceeasi tema:
PSD merge mai departe…
Basescu prosteste intelectuali
Implicatiile povestii biletelului

Anunțuri

Un răspuns to “Da-i cu referendumul”

  1. Claudiu Săftoiu pleacă de la SIE « N*I*C*O*L*E*S*C*U Says:

    […] aceeaţi temă: Da-i cu referendumul PSD merge mai departe… Basescu prosteste intelectuali Basescienizare Bileţelul Udrea… Apune […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: