Tot TVR-ul e de vină

Dacă piesa cu Dracula rămînea în concurs şi, eventual cîştiga se trezeau toţi tîmpiţii să comenteze că Măruţă (el cu uriaşa sa influenţă în TVR) a influenţat concursul în acest sens. Mi s-a părut uşor deplasat din partea lui Zufzuluf cînd a făcut un astfel de comentariu săptămîna trecută, parcă.
Acum, că piesa nu mai este în concurs sar toţi nechibzuiţii cu comentarii de genul: „TVR a aratat pe fata cu tupeu – ceea ce a fost mereu – o televiziune jucator. Mica, dar cu Puterea Mare in spate de 50 de ani… Probabil, Dracula My Love deranja imaginea proaspetei membre UE si interesele de piata ale unor dinozauri. Ce mai conteaza ca obtinuse de cateva ori mai multe voturi ale „cetatenilor neavizati” decat iepurele scos din palaria TVR… Ce urmeaza? Un fiasco la Eurovision, apoi TVR va arunca anatema asupra „referendumul-ui” popular din finala, spalandu-se pe maini… In timp ce unele melodii eliminate vor face cariera, TVR a castigat dreptul de a fi in afara pietii muzicale. Dupa inmormantarea festivalului de la Mamaia asistam la teverizarea (cenzurarea) eurovizionului… Castigatoarea Eurovision 2007 va fi TVR MY LOVE (POWER). Cei care vor pierde vom fi noi palmasi care le platim salariile…”
Deci, absolut orice s-ar întîmpla, TVR va fi de vină, pentru că, spre ghinionul lor, dau banii pe treaba asta iar cei care nu sînt mulţumiţi că melodia pe care au votat-o nu a ieşit cîştigătoare, în cine altcineva să dea cu bîta?

Pe aceeaşi temă:
Hai sa ne dăm cu părerea…
Catastrofal
Plangi, Tudor, plangi

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: