Catastrofal

EurovisionAnul acesta am avut parte de cea mai catastrofală selecţie pentru Eurovision. Chiar dacă specialiştii spuneau dinainte despre calitatea îndoielnică a tuturor pieselor în concurs, nimeni nu s-ar fi gîndit că se poate ajunge la aşa ceva. Mai exact, principalii trei favoriţi au ieşit din concurs. Andra şi Simplu, Ro-Mania şi Rednex şi Morandi şi Wassabi. Gestul de solidaritate a celor din urmă mi se pare o prostie crasă, mai ales că, oricum, nu aveau ce să mai facă.
Nu acuz comisia de nimic. Dacă piesele au fost difuzate înainte sau plagiate mi se pare normal să fie scoase din concurs. Dar de ce fix anul acesta? De ce fix după ce Romînia, timp de doi ani la rînd, făcuse o figură absolut fantastică la Eurovision, după ce, mulţi spuneau că avem şanse foarte mari să ne clasăm din nou în top 5. Sincer, în momentul de faţă nu văd care din cei rămaşi la selecţia naţională pot să mai facă o figură bună. Desigur, pot exista surprize, însă şansele sunt foarte mici.
Ceea ce încă nu pot să înţeleg este de ce au recurs oamenii ăştia la astfel de şiretlicuri? Chiar aveau impresia că nu s-ar fi prins nimeni, chiar aveau impresia că din 5 milioane de telespectatori, unul nu s-a uitat şi nu îşi aduce aminte de premiile MTV, sau că nu se prinde cineva că 8 note din melodie sunt copiate după o piesă de la E-Type? Fie personajele astea au mers înainte fără să se gîndească la repercusiuni, fie au vrut doar să-şi bată joc de un concurs organizat din banii contribuabilor.
Orice ar fi, Eurovisionul de anul acesta este o catastrofă, şi probabil că cine va merge la Helsinki va simţi pe pielea proprie toată povara acestor scandaluri.

Pe aceeaşi temă:
Natalia Barbu merge la Eurovision
Trupe/Cantareti – cei mai buni si cei mai “putin buni” in 2006
Plangi, Tudor, plangi

Un răspuns to “Catastrofal”

  1. Muzica comercială sucks... « N*I*C*O*L*E*S*C*U Says:

    […] aceeaşi temă: Catastrofal Laura Stoica – „Sunt un om care se zbate, un om tenace si eficient” Marilyn Manson in […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: