Televiziuni peste televiziuni

In Romania apar televiziuni ca ciupercile dupa ploaie. Sase noi posturi TV sunt asteptate in curand: Kanal D, Romantica, Wedding Channel, Cooking Channel, Antena 2 si E! Revin astazi cu un material mai amplu pe aceasta tema – de ce are nevoie romanul de atatea posturi TV si cat de mult vor rezista acestea uiin viitorul nu foarte indepartat?

Pe aceeasi tema:
Plangi, Tudor, plangi
Antena 2 din martie
Mediocritatea la rang de calitate

3 răspunsuri to “Televiziuni peste televiziuni”

  1. La TV comanda! « Reverberatii - blog civilizat Says:

    […] Reverberatii – blog civilizat Blog Civilizat – by Marius Nicolescu « Televiziuni peste televiziuni […]

  2. jikushijiku Says:

    E foarte bine ca apar mai multe statii de televiziune,mai multe puncte de vedere pot ajuta tzara noastra ,intr-o dezbatere nationala asupra unui subiect,in a gasi o posibila rezolvare(brainstorming).Interesant este ca , apare urmatorul fenomen, diferite vedete/vectori de opinie isi transfera ideile/punctele de vedere de la o televiziune la alta intr-o noua prezentare.Exemplu:il vedeti cumva pe marele jurnalist, caruia i se spunea in anii ’90 „ardei umplut” sa-si schimbe cumva si mentalitatea, sub care s-a format in anii de trista amintire sau sa-si schimbe vesta/tinuta cu care apare in majoritatea talk-show-rilor.permiteti-mi sa ma indoiesc.Asa ca aparitia altor televiziuni sub obladuirea vechilor vendetenu poate fi decit ‘O alta Marie cu alta palarie! De aceea consider ca ,aparitia altor televiziuni care sa exprime CEVA/mesaj poate fii binevenita cu promovarea altor personaje/tineri in formare ,doritori de nou, cu putere de munca,avint revolutionar s.a.m.d.Si ca o concluzie, as putea adauga ca ne-am saturat de mutrele voastre acre comunistilor!Daca Romania ar avea productii materiale in uzine/fabrici noi nu s-ar mai uita la felia de tort(telenovele latino-americane) servita de tarile dezvoltate , ci pur si simplu si-ar ampreta lumea cu inteligenta sa ( ma refer la inteligenta nativa a poporului roman).Asa ca ,”la munca” baieti!

  3. Relansari peste relansari « N*I*C*O*L*E*S*C*U Says:

    […] peste relansari Daca prin luna februarie apareau patruzeci de miliarde de noi televiziuni in Romania, acuma vad ca s-au mai potolit si s-au […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: