La TV comanda!

Kanal D, Antena 2, Romantica, Wedding Channel, Cooking Channel si E! sunt numele vehiculate pentru următoarele trei apariţii pe piaţa televiziunilor din România. Lucrul cel mai interesant este că asta se întîmplă după ce anul trecut am avut o altă explozie de posturi de televiziune. Mulţi ar spune că este un fenomen normal şi ar avea dreptate. Este normal, dar numai în Romînia. În afară fenomenul acesta nu există – în afară piaţa televiziunilor este într-o continuă scădere, atingîndu-şi pragul culminant acum vreo 2 sau 3 ani. La noi televiziunea a apărut, în adevăratul sens al cuvîntului, după 1998, cam la doi ani după PRO TV.
Probabil o să mai avem cîţiva ani în care o să mai apară posturi TV, însă fenomenul va dispărea la fel de repede cum a apărut. În loc să creeze alte posturi TV, trusturi precum Realitatea se vor chinui din ce în ce mai tare să îşi consolideze poziţia pe care o au.
Dintre toate aceste posturi TV, cred că Realitatea TV se va confrunta cu probleme majore, mai ales cu Wedding Channel, care sînt convins că nu va rezista tare mult. Totuşi se poate observa că nu mai apar canale generaliste, ci numai de nişă. Cele de divertisment, gen Kanal D şi E! sînt convins că vor acapara un segment important, nu ştiu despre restul.
În orice caz, apariţia acestor posturi nu este ceva rău, vom vedea influenţa acestora în viitor şi sunt curios care vor fi implicaţiile.

Pe aceeaşi temă:

Plangi, Tudor, plangi
Antena 2 din martie
Televiziuni peste televiziuni

Anunțuri

Un răspuns to “La TV comanda!”

  1. Zufzuluf Says:

    Provocare la adevărata PorKăială 🙂

    http://zufzuluf.weblog.ro/2007-02-04/124110/PorK.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: