Inapoi

Am ajuns inapoi in Bulgaria, la facultate in sfarsit. Mi-era putin dor de atmosfera de aici, de oamenii de prin campus. Am fost la primul curs numit „Persuation” pe care il fac cu un profesor cu parul alb si chelie, destul de batranel, tocmai venit din New York. Istoria lui e foarte interesanta. S-a nascut la Dublin, in Irland, parintii lui lucrau pentru fabrica de bere Guiness cand acestia s-au decis sa fabrice berea si in SUA – asa ca s-au mutat acolo, si desi fabrica respectiva a dat faliment au hotarat sa ramana.
Spune ca nu e multumit de asta, de vreme ce in acest moment Irlanda are parte de cea mai importanta crestere economica din Europa, si este o tara cu adevarat prospera. A predat la facultati din Siria, Emiratele Arebe Unite, Olanda si Statele Unite. E un om scolit si erudit – interesant si neplictisitor – ne-a promis ca vom studia psihologia marketingului si a brandurilor, de-abia astept asta.
Maine are loc preselectia pentru turneul de dezbateri ce va avea loc la inceputul lunii urmatoare in Germania. Suntem patru echipe de doua persoane care concureaza pe un singur loc, am senzatia ca nu voi pleca, deoarece colega mea de echipa nu a mai facut debate vreodata, deci avem un dezavantaj net fata de ceilalti – cu toate aceste pot sa sper, totusi.

Pe aceeasi tema:
Ciao! 😛
Predeal
Nevoia de argumentare

Anunțuri

Un răspuns to “Inapoi”

  1. Despre psihologi « N*I*C*O*L*E*S*C*U Says:

    […] aceeaşi temă: Inapoi Mediocritatea la rang de calitate Intrebarea […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: