Bileţelul Udrea…

Cu o zi înainte de congresul PNL, Elena Udrea apare pe Antena 3, invitată la Gâdea şi Cristoiu în emisiune, pentru a-şi spune oful. Într-o întreagă oră, fosta consilieră de la Cotroceni a arătat că mai penibil de atât nu se poate. Am văzut acolo o copie fidelă a Oanei Zăvoranu, urlând şi trâmbiţând scenarii de conspiraţie, afirmând cu nonşalanţă că domnia sa este în stare să numească un şef de Serviciu Român de Informaţii.
Doamna Udrea a început să ne povestească despre cine cu cine se hârjoneşte în structurile de conducere ale României, cine cu cine e în cârdăşie, unde se află adevăratele grupuri de interese, grupuri de interese, desigur, identice cu cele pe care le tot chiţăie Traian Băsescu.
Bomboana de pe colivă este afirmaţia legată de deja faimosul „bileţel“ pe care Călin Popescu Tăriceanu i l-ar fi trimis preşedintelui pentru ca cel din urmă să intervină la parchet pentru Dinu Patriciu. Tăriceanu dezminte şi face o afirmaţie cel puţin interesantă: „E ca şi cum i-aş fi cerut dracului să mă pună bine lângă Dumnezeu“. Astfel aflăm cine e dracu şi cine e Dumnezeu în România.
Întorcându-mă la Elena Udrea, zic că nu are sens să continui să vorbesc despre ce a debitat în direct în prime-time la Antena 3, pentru că, oricum, reacţiile ce vor fi stârnite de la declaraţiile dânsei vor fi uşor dezamorsate de cine trebuie. Oricum, trebuie remarcat tupeul său de a afirma că „abia acum“ şi-a adus aminte de respectivul bileţel şi de asemenea, afirmaţia conform căreia dacă lucrurile nu merg cum trebuie „poate“ o să îşi mai aducă aminte de altele.
Eu sunt sceptic cu privire la existenţa bileţelelui, nu spun că nu ar putea să apară, însă prin afirmaţiile sale blonda îşi mai pierde un pic din credibilitate şi calcă uşor pe drumul spre a ajunge cât de curând invitată la Dan Diaconescu Direct.
Mi-e scârbă de ţara în care trăiesc, de fapt, mai degrabă mi-e scârbă de cei ce o conduc.
Penibilul din doamna Udrea, desigur, poate fi întâlnit în mulţi alţi politicieni români, dar oare câţi din ei o să aibă curajul de a ieşi pe post şi a afirma tembelisem asemănătoare cu cele ejaculate de blondă.

Pe aceeaşi temă:
Udrea spune lucruri trăznite
Stadionul Parlamentului
Solutia imorala

Anunțuri

4 răspunsuri to “Bileţelul Udrea…”

 1. Zufzuluf Says:

  Telenovela biletzelul

  http://zufzuluf.weblog.ro/2007-01-12/118680/Telenovela-biletzelul.html

 2. Implicatiile povestii biletelului « Reverberatii - blog civilizat Says:

  […] povestii biletelului Povestea cu biletelul am analizat-o intr-un material intitulat Biletelul Udrea, cand de-abia se pornise tot acest scandal. Acum, a aparut si pe viu aceasta infama bucatica de […]

 3. Băselu şi pirateria « Reverberatii - blog civilizat Says:

  […] aceeaşi temă: Bileţelul Udrea… Bodu – victima razboiului intre palate […]

 4. Punctul de start « N*I*C*O*L*E*S*C*U Says:

  […] de start De AICI a pornit tot tărăboiul cu demiterea lui Băsescu. Cineva ar trebui să fie […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: