Ce se mai construieste in Dubai?

Doua super-constructii se vor inalta in viitorul apropiat in orasul din Emiratele Arabe Unite. Primul se va numi, ATENTIE, iPad, si se va asemana cu un, desigur iPod. Iata si o fotografie: ipad.jpg
Cladirea va avea 23 de etaje si va fi gata in 2009. Moment in care, sper ca iPod-ul sa nu mai fie la moda.
Cealalta interesanta cladire ce se construieste tot acolo va fi putintel mai inalta, 35 de etaje si va semana cu un barbat imbracat intr-un costum traditional Arab din zona Golfului. Inca nu au fost date publicitatii imagini ale proiectului, insa se pare ca va fi unul dintre cele mai originale construite vreodata. Pretul acestei constructii se va ridica la $136 de milioane. Lucrarile ar trebui sa inceapa in acest prim trimestru al anului si sa fie incheiata concomintent cu iPad. Numele acestei cladiri este foarte asemanator cu cel al faimosului hotel de 7 stele: se numeste Burj al Arabi!

Anunțuri

3 răspunsuri to “Ce se mai construieste in Dubai?”

  1. blegoo Says:

    realizezi ce se va intampla, cand, inevitabil, arabia va intra in declin economic? Ca petrolul asta are si el o limita…o sa se vanda la fier vechi chestiile astea

  2. mariusnicolescu Says:

    Eu totusi vad un trend al Arabie, mai ales zona Emiratelor de a se concentra spre turism – am senzatia ca daca li se termina petrolul o sa aiba un oarece succes cu turismul.

  3. Laura Says:

    Pai ei oricum se concentreaza deja pe turism mai mult decat oricine altcineva.Pentru ce construiesc ei atatea cladiri?…pentru outsiderii!Ca doar nu pentru populatia lor care e tratata sub limita bunului-simt!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: