Saddam a fost executat

Saddam Hussein a fost executat. Informaţia a fost făcută publică de televiziunea naţională al-Iraqia la ora locală 6, ora 5 a României.
In urmă cu trei sferturi de oră, televiziunea irakiană a prezentat imagini de la execuţia fostului dictator de la Bagdad, Saddam Hussein. Canalul american CNN le-a preluat imediat. Fostul dictator irakian a fost executat prin spânzurare astăzi, în zori, la ora 5 ora României.

Continuarea aici

Au rezolvat ceva prin asta? Se vor opri actiunile teroriste in Irak din acest motiv. Ma indoiesc. Daca executia lui Saddam a fost o lectie prin care teroristilor li se arata ca „asa nu” – cei ce au comandat aceasta executie au esuat lamentabil.

Anunțuri

2 răspunsuri to “Saddam a fost executat”

  1. Cold. Says:

    Ar fi mai multe de spus aici – unu la mana – pentru un stat care se respecta, spanzuratoarea e… o metoda barbara (ca sa fiu delicata) – ar fi meritat macar injectia letala pentru ca totusi oricat de brutal ar fi fost ca om/criminal whateva’ – a murit cu crezul lui in brate – ceea ce e diferit de „a murit cu o suta de injunghiati pe constiinta and we caught him bla bla”.
    Si second of all – normal ca n-au rezolvat nimic in privinta terorismului ucigandu-l – pentru ca nu terorismul il rezolvau ei ucigandu-l pe Saddam… like all the things that come from „above” this one is also „complexe”.

  2. Basescienizare « Reverberatii - blog civilizat Says:

    […] aceeasi tema: Saddam a fost executat Stadionul Parlamentului Demisioneaza […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: