Apune PSD-ul

PSD-ul, daca e sa ma intrebati pe mine, isi traieste ultimele zile. Acuma, daca e sa extrapolam, acele zile s-ar putea transforma in, inca, sa zicem 2-3 ani, dar nimic mai mult. Daca e un lucru pe care PSD nu a fost in stare sa il invete dupa ultimele alegeri este nevoia de adaptare – desi au incercat sa faca pe cameleonii politici, au esuat lamentabil.
Miron Mitrea va disparea, mai mult ca sigur, va ramane o umbra, una destul de putin vizibila. Geoana a fost alegerea lor proasta. L-au pierdut pe Oprescu – acum PSD ramane sa se „lupte” – dar nu mai are cu cine. In urmatoarele alegeri PSD-ul este mort fara fosta locomotiva Iliescu, fara „carismaticul” Nastase si fara multi multi altii care au parasit partidul sau au fost dati afara.
PSD a ramas cu un personaj care, la inceput, era chiar placut de populatie – Geoana – intre timp, acest Geoana se transforma in al doilea Nastase. Nu stie sa piarda, nu stie sa dea dreptate altora cand se cuvine. PSD nu este ca PRM (partidul de care nu se atinge nimeni, de frica sa nu ia raie) – PSD va fi partidul ce va fi ocolit, pentru simplul fapt ca va reprezenta un obstacol insignifiant. Intre timp, PC-ul lui Voiculescu profita de diversele situatii si castiga teren. Viata politica din Romania fierbe, si fierbe, si iar fierbe. Cat tumult!!!

Reclame

2 răspunsuri to “Apune PSD-ul”

  1. Actul oficial de deces al PSD « N*I*C*O*L*E*S*C*U Says:

    […] Cîţi ani are Ion Iliescu? A sărit de 80 sau mai are un pic pînă atunci? PSD este un partid pe moarte, am mai spus asta, iar acum vedem ultimele sale zvîcniri care merg într-atît de departe încît […]

  2. E clar… « NICOLESCU Says:

    […] ceva demnitate? V-a rugat Voiculescu sa i-o sugeti si voi i-o sugeti. Rusinica!!! Pe aceeasi tema: Apune PSD-ul […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: